Boemboe Babi Ketjap
Boemboe Babi Ketjap
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, melasse, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), suiker, palmolie, knoflook, zout, rode peper, antioxidanten(kaliumlactaat, propyleenglycol), kruiden en specerijen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, maismeel, soja-eiwit, kleurstoffen(ammoniak caramel), voedingszuren(citroenzuur, azijnzuur), rijsmiddelen(kaliumcarbonaten)
Babi Ketjap
Benodigdheden:
500 gram varkensvlees
1 fijn gesneden ui
Vlees in blokjes snijden. 1 fijn gesnipperde ui in wat olie lichtelijk fruiten. Doe daarna de TOKO LIEN-boemboe Babi Ketjap en het vlees erbij. Voeg 3 kopjes water toe en laat het geheel op klein vuur onder af en toe roeren gaar sudderen. Voeg naar smaak wat zout, ketjap of sambal toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 990,26 KJ
236,58 Kcal
Totaal vet 11,14 gram
Waarvan verzadigd vet 5,03 gram
Totaal koolhydraten 27,4 gram
Waarvan suikers 15,8 gram
Totaal eiwit 5,92 gram
Zout 5,01 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen