Boemboe Bami
Boemboe Bami
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), palmolie, knoflook, suiker, melasse, zout, antioxidanten(kaliumlactaat, propyleenglycol), conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, kruiden en specerijen, maismeel, soja-eiwit, voedingszuren(citroenzuur), rijsmiddelen(kaliumcarbonaten)
Bami Goreng
Benodigdheden:
500 gram bami
250 gram varkensvlees of
kippevlees
1 fijn gesneden ui
Bereiding:
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Het vlees en een fijn gesneden ui in een ruime pan met wat olie of reuzel braden. Daarna de Toko Lien-boemboe Bami Goreng toevoegen en vermengen. Garneren met ei of wat reepjes ham.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 982,5 KJ
235,04 Kcal
Totaal vet 12,18 gram
Waarvan verzadigd vet 5,51 gram
Totaal koolhydraten 24,77 gram
Waarvan suikers 12,82 gram
Totaal eiwit 5,9 gram
Zout 5,99 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen