Boemboe Ikan Pepesan
Boemboe Ikan Pepesan
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, rode peper, palmolie, zout, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), suiker, kemiri noten, knoflook, antioxidanten(kaliumlactaat), citroen, kruiden en specerijen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, voedingszuren(azijnzuur)
Ikan Pepesan
Benodigdheden:
500 gram gebakken of rauwe makreel
Bereiding 1:
Maak de vis van te voren schoon en wrijf deze met de boemboe geheel in. Wikkel het geheel in aluminium folie en laat het daarna gaar worden in de oven.
Bereiding 2:
Fruit de boemboe Pepesan in 3 eetlepels olie en voeg daarna een half kopje water toe. Breng het daarna aan de kook met 1 kopje water. Voeg daar de voorgebakken vis toe en laat het gedurende 20 minuten op klein vuur intrekken.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 897,98 KJ
215,16 Kcal
Totaal vet 12,25 gram
Waarvan verzadigd vet 4,52 gram
Totaal koolhydraten 21,17 gram
Waarvan suikers 9,79 gram
Totaal eiwit 4,56 gram
Zout 5,26 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen