• Boemboe Ikan Pepesan

Boemboe Ikan Pepesan

Boemboe Ikan Pepesan. Het maken van bijvoorbeeld een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Er zijn 23 smaken uit voorraad leverbaar, ook voor een heerlijk Boemboe ga je naar De Kruidenbaron
Dosering:
staat op de verpakking
Artikelnummer:
18535
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€1,45
Incl. btw

Boemboe Ikan Pepesan

Inhoud 100 gram

Ingrediënten:
ui, rode peper, palmolie, zout, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), suiker, kemiri noten, knoflook, antioxidanten(kaliumlactaat), citroen, kruiden en specerijen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, voedingszuren(azijnzuur)

Ikan Pepesan

Benodigdheden:
500 gram gebakken of rauwe makreel

Bereiding 1:
Maak de vis van te voren schoon en wrijf deze met de boemboe geheel in. Wikkel het geheel in aluminium folie en laat het daarna gaar worden in de oven.

Bereiding 2:
Fruit de boemboe Pepesan in 3 eetlepels olie en voeg daarna een half kopje water toe. Breng het daarna aan de kook met 1 kopje water. Voeg daar de voorgebakken vis toe en laat het gedurende 20 minuten op klein vuur intrekken.

Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.

Voedingswaarden per 100 gram
Energie 897,98 KJ
215,16 Kcal
Totaal vet 12,25 gram
Waarvan verzadigd vet 4,52 gram
Totaal koolhydraten 21,17 gram
Waarvan suikers 9,79 gram
Totaal eiwit 4,56 gram
Zout 5,26 gram


Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog

Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.

Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.

Allergenen: Bevat allergenen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »