Boemboe Nasi Goreng
Boemboe Nasi Goreng
Inhoud 100 gram
Nasi Goreng
Benodigdheden:
500 gram rijst
250 gram varkensvlees of kippevlees
1 fijn gesneden ui
Bereiding:
Het vlees en een fijn gesneden ui in een pan met wat olie of reuzel braden. Daarna de Toko Lien-boemboe Nasi Goreng toevoegen en vermengen.
Doe hierna de drooggekookte rijst in de pan en voeg er voor de smaak wat fijn gesneden prei, zout en eventueel sambal toe.
Garneren met ei of wat reepjes ham.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Ingrediënten: ui, rode peper, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), palmolie, knoflook, zout, suiker, melasse, antioxidanten(kaliumlactaat, propyleenglycol), garnalen, conserveermiddelen, tarwemeel, maismeel, kruiden en specerijen, voedingszuren(azijnzuur, citroenzuu
- Eiwit: 5,83 gram
- Vet: 12,33 gram
- Verzadigd vet: 5,57 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 23,83 gram
- Suikers: 11,71 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 6,2 gram
- Natrium: 2480 mg
- Energetische waarde: 232 Kcal 969 KJ
- Allergenen: Glutenbevattende granen, Soja, Schaaldieren.
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.