• Boemboe Nasi Goreng

Boemboe Nasi Goreng

Boemboe Nasi Goreng. Het maken van bijvoorbeeld een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Er zijn 23 smaken uit voorraad leverbaar, ook voor een heerlijk Boemboe ga je naar De Kruidenbaron.
Dosering:
staat op de verpakking
Artikelnummer:
18513
Levertijd:
Van Di t/m Vrij voor 15.00 besteld de volgende werkdag geleverd, op Za t/m Ma besteld 1 a 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€1,45
Incl. btw

Boemboe Nasi Goreng

Inhoud 100 gram

Ingrediënten:
ui, rode peper, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), palmolie, knoflook, zout, suiker, melasse, antioxidanten(kaliumlactaat, propyleenglycol), garnalen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, maismeel, kruiden en specerijen, voedingszuren(azijnzuur, citroenzuur), soja-eiwit, rijsmiddelen(kaliumcarbonaten)

Nasi Goreng

Benodigdheden:
500 gram rijst
250 gram varkensvlees of kippevlees
1 fijn gesneden ui

Bereiding:
Het vlees en een fijn gesneden ui in een pan met wat olie of reuzel braden. Daarna de Toko Lien-boemboe Nasi Goreng toevoegen en vermengen.
Doe hierna de drooggekookte rijst in de pan en voeg er voor de smaak wat fijn gesneden prei, zout en eventueel sambal toe.
Garneren met ei of wat reepjes ham.


Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.

Voedingswaarden per 100 gram
Energie 969,42 KJ
232,02 Kcal
Totaal vet 12,33 gram
Waarvan verzadigd vet 5,57 gram
Totaal koolhydraten 23,83 gram
Waarvan suikers 11,71 gram
Totaal eiwit 5,83 gram
Zout 6,2 gram


Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog

Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.

Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.

Allergenen: Bevat allergenen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »