Boemboe Rendang
Boemboe Rendang
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
rode peper, water, kokosvlees, suiker, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, ui, knoflook, laos, kemiri noten, kruiden en specerijen, antioxidanten(kaliumlactaat), palmolie, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), voedingszuren(azijnzuur), garnalen, tarwemeel
Rendang
Benodigdheden:
750 gram in blokjes gesneden rundvlees of
750 gram in stukken gesneden kip
Bereiding:
Vlees of kip en de TOKO LIEN-boemboe Rendang met 3 kopjes water aan de kook brengen. Daarna onder af en toe roeren op een laag pitje laten sudderen tot het vlees geheel zacht is. Voeg naar smaak wat zout toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 1081,83 KJ
257,54 Kcal
Totaal vet 14,49 gram
Waarvan verzadigd vet 10,87 gram
Totaal koolhydraten 24,36 gram
Waarvan suikers 15,55 gram
Totaal eiwit 6,42 gram
Zout 9,06 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen