Boemboe Ritja Ritja
Boemboe Ritja Ritja
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, tomaat, rode peper, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, suiker, palmolie, knoflook, citroen, antioxidanten(kaliumlactaat), kruiden en specerijen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, voedingszuren(azijnzuur)
Ritja Ritja
Benodigdheden:
500 gram rundvlees
250 gram varkensvlees of kip
1 fijn gesneden ui
Bereiding:
Ui in wat olie fruiten. Vlees of kip in stukken snijden. Voeg daarna de TOKO LIEN-boemboe Ritja Ritja en het vlees toe. Doe er 3 kopjes water bij en laat het geheel op klein vuur onder af en toe roeren gaar sudderen. Voeg er naar smaak wat zout of sambal toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 825,84 KJ
197,3 Kcal
Totaal vet 8,83 gram
Waarvan verzadigd vet 3,97 gram
Totaal koolhydraten 22,53 gram
Waarvan suikers 8,79 gram
Totaal eiwit 5,74 gram
Zout 6,46 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen