Boemboe Roedjak
Boemboe Roedjak
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, rode peper(25%), smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, palmolie, kokosvlees, knoflook, kemiri noten, suiker, kruiden en specerijen, antioxidanten(kaliumlactaat), conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, voedingszuren(azijnzuur), garnalen
Roedjak
Benodigdheden:
500 gram rundvlees of
1 kip van ca. 750 gram
1 ui
Bereiding:
Vlees of kip in stukken snijden. 1 fijn gesnipperde ui in wat olie fruiten. Voeg daarna 4 kopjes water toe. Op klein vuur onder af en toe roeren gaar laten sudderen. Voeg naar smaak wat zout toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 1017,32 KJ
244,19 Kcal
Totaal vet 15,27 gram
Waarvan verzadigd vet 7,26 gram
Totaal koolhydraten 20,05 gram
Waarvan suikers 8,13 gram
Totaal eiwit 5,84 gram
Zout 7,38 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen