Boemboe Sajoer Lodeh
Boemboe Sajoer Lodeh
Inhoud 100 gram
Ingrediënten:
ui, kokosvlees, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), knoflook, palmolie, zout, rode peper, suiker, kruiden en specerijen, antioxidanten(kaliumlactaat), conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), tarwemeel, garnalen, voedingszuren(azijnzuur)
Sajoer Lodeh
Benodigdheden:
500 gram diverse groenten
1 tahoe
2 rode pepers
Bereiding:
De groenten (sperzieboontjes, peentjes, kool), pepers en de tahoe in stukken snijden en samen met de TOKO LIEN-boemboe Sajoer Lodeh in ca. 0,25 water aan de kook brengen. Af en toe roeren en doorkoken tot de groente bijna gaar is. De groente moet iets knapperig blijven. Voeg naar smaak wat zout toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 1088,83 KJ
261,61 Kcal
Totaal vet 16,73 gram
Waarvan verzadigd vet 10,18 gram
Totaal koolhydraten 20,67 gram
Waarvan suikers 8,89 gram
Totaal eiwit 5,74 gram
Zout 6,28 gram
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Allergenen: Bevat allergenen