• Boemboe Sambal Goreng

Boemboe Sambal Goreng

Boemboe Sambal Goreng. Het maken van bijvoorbeeld een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Er zijn 23 smaken uit voorraad leverbaar, ook voor een heerlijk Boemboe ga je naar De Kruidenbaron
Dosering:
staat op de verpakking
Artikelnummer:
18522
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€1,45
Incl. btw

Boemboe Sambal Goreng

Inhoud 100 gram

Ingrediënten:
ui, rode peper(19%), smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, suiker, kokosvlees, palmolie, knoflook, tomaat, citroengras, laos, antioxidanten(kaliumlactaat), conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, natriumbenzoaat, sorbinezuur), garnalen, tarwemeel, voedingszuren(azijnzuur), kruiden en specerijen

Sambal Goreng

Benodigdheden:
500 gram rundvlees of kip of
500 gram groente of
8 hardgekookte eieren
1 ui en olie

Bereiding:
Vlees in stukjes snijden. Daarna met de fijngesneden ui in de pan met wat olie braden. De TOKO LIEN-boemboe Sambal Goreng en 3 kopjes water toevoegen en op klein vuur laten sudderen. Voeg naar smaak zout toe. In plaats van vlees kunt u groenten, hard gekookte eieren of kip voor dit gerecht gebruiken.
Garneren met ei of wat reepjes ham.

Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.

Voedingswaarden per 100 gram
Energie 1057,78 KJ
253,48 Kcal
Totaal vet 14,5 gram
Waarvan verzadigd vet 8,19 gram
Totaal koolhydraten 23,51 gram
Waarvan suikers 11,23 gram
Totaal eiwit 6,39 gram
Zout 8,31 gram


Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog

Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.

Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.

Allergenen: Bevat allergenen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »