Boemboe Soto Madura
Boemboe Soto Madura
Inhoud 100 gram
Soto
Benodigdheden:
500 gram rundvlees of kipfilet
4 hardgekookte eieren
4 gekookte aardappelen
wat prei, selderij en gebakken uitjes
Bereiding:
Trek van het vlees of kipfilet eerst ca. 1,5 liter bouillon. Daarna het vlees eruit halen en in stukken snijden. Doe daarna de TOKO LIEN-boemboe Soto en vlees weer terug in de bouillon. Onder af en toe roeren het vlees zachtjes gaar laten sudderen. Voeg naar smaak zout toe. Opdienen met gesneden prei, slederij, aardappelblokjes, hard gekookte eieren, gefruite uitjes en kroepoek.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Ingrediënten: ui, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), palmolie, kemiri noten, knoflook, zout, koriander, suiker, antioxidanten(kaliumlactaat), garnalen, tarwemeel, kruiden en specerijen, conserveermiddelen(natrium(di)acetaat, sorbinezuur, natriumbenzoaat)
- Eiwit: 8,93 gram
- Vet: 15,33 gram
- Verzadigd vet: 5,3 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 21,92 gram
- Suikers: 8,53 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 7,57 gram
- Natrium: 3028 mg
- Energetische waarde: 265 Kcal 1104 KJ
- Allergenen: Noten, Schaaldieren, Glutenbevattende granen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.