Ingredienten
500 gram gemengde vis en schaaldieren (bijvoorbeeld zalm, kabeljauw, garnalen, mosselen en inktvis)
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
1 liter visbouillon
1 eetlepel Bouillabaisse kruidenmix van De Kruidenbaron
1 laurierblad
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
1 stokbrood
  • Totale tijd: 90 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote soeppan en fruit de ui en knoflook op laag vuur totdat ze zacht zijn.

2

Voeg de rode paprika toe en bak deze nog 5 minuten mee.

3

Voeg de tomatenblokjes, Bouillabaisse kruidenmix en laurierblad toe en bak dit nog 2 minuten mee.

4

Voeg de visbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 30 minuten zachtjes koken.

5

Voeg de vis en schaaldieren toe en laat deze nog 5-10 minuten meekoken totdat ze gaar zijn.

6

Breng de soep op smaak met zout en peper.

7

Serveer de Bouillabaisse met stukjes stokbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0