Ingredienten
2 cups bloem
1/2 cup suiker
1/4 cup bruine suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel bakingsoda
1/2 theelepel zout
2 theelepels Chai kruidenmix van De Kruidenbaron
1/2 cup ongezouten boter, gesmolten en afgekoeld
1 cup melk
2 grote eieren
1 theelepel vanille-extract
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een muffinpan in of gebruik papieren muffinvormpjes.

2

Meng in een grote kom de bloem, suiker, bruine suiker, bakpoeder, bakingsoda, zout en Chai kruidenmix van De Kruidenbaron.

3

In een aparte kom, meng je de gesmolten boter, melk, eieren en vanille-extract.

4

Voeg het natte mengsel toe aan de droge ingrediënten en roer tot alles goed gemengd is.

5

Verdeel het beslag over de muffinvormpjes, vul ze ongeveer driekwart vol.

6

Bak de muffins gedurende 18-20 minuten, of tot ze mooi goudbruin zijn en een tandenstoker er schoon uitkomt.

7

Haal de muffins uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.

8

Serveer de Chai muffins warm of op kamertemperatuur en geniet!

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0