Ingredienten
500 gram rundergehakt
2 blikken kidneybonen, uitgelekt
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 blik tomatenblokjes
2 eetlepels tomatenpuree
1 rode paprika, in stukjes
1 groene paprika, in stukjes
2 eetlepels olijfolie
12 gram  Chili con carne kruidenmix van De Kruidenbaron
250 ml water
Zout en peper naar smaak
300 gram rijst
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet apart.

2

Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook aan.

3

Voeg het rundergehakt toe en bak deze bruin en rul.

4

Voeg de paprika’s toe en bak deze een paar minuten mee.

5

Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, Chili con carne kruidenmix en 250 ml water toe. Roer goed door elkaar en laat het geheel 10 minuten sudderen.

6

Voeg de kidneybonen toe en roer deze voorzichtig door de chili con carne. Laat het geheel nog 5 minuten sudderen.

7

Breng de chili con carne op smaak met zout en peper.

8

Serveer de chili con carne met de gekookte rijst.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0