• Citroenblad heel

Citroenblad heel

Citroenblad heeft een fruitachtige citroen smaak en wordt veel gebruikt in de Oosterse keukens. Citroenblad is lekker in kip en vis gerechten. Daon Djeroek Poeroet of Daun Djeruk Perut wordt als een frisse smaakmaker gebruikt.
Dosering:
Doseer naar eigen smaak
Artikelnummer:
15520B
Levertijd:
Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, dezelfde dag verzonden.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

strooibusje 5 gram €2,75
strooibus 15 gram €3,50
zak 250 gram €15,95


€2,75
Incl. btw

Citroenblad of Daun Djeruk Perut heel

Citroenblad - Daon Djeroek Poeroet(djeruk purut) is een blad van de Indonesische citroenboom. Daon staat voor blad. De vruchten van deze boom heten dan ook Djeroek Poeroet of Kaffir Limoen. Het heeft een fruitachtige citroen smaak ebn wordt veel gebruikt in de Oosterse keukens. Citroenblad is lekker in kip en vis gerechten. Daon Djeroek Poeroet wordt als een frisse smaakmaker gebruikt.

Citroenblad is onmisbaar in curry’s en heerlijk in combinatie met kokosmelk. Citroenblad is ook een vast onderdeel in Thaise groene en rode currypasta en gebruikt in de Indonesische, Thaise en Maleise keukens.

VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM CITROENBLAD

  • Zout 1.21 gram
  • Totaal eiwitgehalte : 0.9 gram
  • Totaal vetgehalte : 0.1 gram
  • Totaal koolhydraatgehalte : 0.7 gram
  • Energetische waarde : 16.7 kCal/ 70 kJ
Allergenen: Geen allergenen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op zodat wij en derde partijen jou gepersonaliseerde advertenties kunnen laten zien Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »