• Citroenblad heel

Citroenblad heel

Citroenblad heeft een fruitachtige citroen smaak en wordt veel gebruikt in de Oosterse keukens. Citroenblad is lekker in kip en vis gerechten. Daon Djeroek Poeroet wordt als een frisse smaakmaker gebruikt.
Dosering:
Doseer naar eigen smaak
Artikelnummer:
DKRB15520B
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag bij u geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

bakje 5 gram €1,65
pot 50 gram €3,95
strooibus met 18 gram €2,45
zakje 500 gram €27,50
zak 1 kilo €47,50


€1,65
Incl. btw

Citroenblad of Daun Djeruk Perut heel

Voor allergenen informatie, zie tabblad Product uitleg

Citroenblad - Daon Djeroek Poeroet(djeruk purut) is een blad van de Indonesische citroenboom. Daon staat voor blad. De vruchten van deze boom heten dan ook Djeroek Poeroet of Kaffir Limoen. Het heeft een fruitachtige citroen smaak ebn wordt veel gebruikt in de Oosterse keukens. Citroenblad is lekker in kip en vis gerechten. Daon Djeroek Poeroet wordt als een frisse smaakmaker gebruikt. Citroenblad is onmisbaar in curry’s en heerlijk in combinatie met kokosmelk. Citroenblad is ook een vast onderdeel in Thaise groene en rode currypasta en gebruikt in de Indonesische, Thaise en Maleise keukens.

 

Bevat: Geen allergenen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen