• Djakarta kruidenmix
  • Djakarta kruidenmix

Djakarta kruidenmix

Maak jouw eigen notenmix door deze Djakartamix over je noten te strooien, doe er niet teveel op want je eet je vingers erbij op. Deze kruidenmix is prettig pittig te noemen.
Dosering:
10 tot 20 gram op 1000 gram noten
Artikelnummer:
16785K
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag bij u in huis
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

bakje 100 gram €3,95
pot 250 gram €6,95
zak 1 kilo €17,85


€17,85
Incl. btw

Djakarta kruidenmix

Maak jouw eigen notenmix door deze Djakartamix over je noten te strooien, doe er niet teveel op want je eet je vingers erbij op. Deze kruidenmix is prettig pittig te noemen.

 Ingrediënten Pulled pork/beef/chicken kruidenmix:
  • suiker
  • zout
  • lactose
  • gistpoeder
  • gistextract
  • zonnebloemolie
  • aroma
  • rookaroma
  • zonnebloemolie
  • kokosnootolie
  • koolzaadolie
  • maltodextrine
  • chili
  • kurkuma
  • capsicum
  • kleurstof E160
  •  
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM DJAKARTA KRUIDENMIX:

  • Zout : 19.3 gram
  • Totaal eiwitgehalte : 10.6 gram
  • Totaal vetgehalte : 1.2 gram
  • Verzadigd vet : 0.50 gram
  • Totaal koolhydraatgehalte : 61.8 gram
  • Suikers : 60 gram
  • Voedingsvezel : 2.5 gram
  • Energetische waarde : 305 kCal/ 1295 kJ
Bevat: Lactose
Bevat: Gluten
Bevat: Noten en Pinda's kruisbesmetting mogelijk

4 sterren: Besteld 1Kg. De omschrijving is van het product klopt precies. De Djakarta kruiden bij de notenboer in Tilburg (Reeshof) is iets prettiger (zoeter en iets grover van structuur). Pittig hoeft voor mij niet perse. Uiteraard is dit persoonlijk. Voor de rest zijn de kruiden goed verpakt in een gesealde zak. 1kg is ERG veel voor normaal thuis gebruik. Voor 1Kg noten heb je ongeveer 20 gram kruiden nodig (Dit mag naar mijn mening iets meer zijn). Houdtbaarheid is ruim 1 jaar…. (Al met al, ZEER tevreden)

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »