Ingredienten
36 gekookte escargots
6 teentjes knoflook, fijngehakt
1/2 kopje boter, op kamertemperatuur
1/4 kopje fijngehakte peterselie
1/4 kopje droge witte wijn
1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
1 eetlepel Escargot kruidenmix van De Kruidenbaron
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Meng in een middelgrote kom de boter, knoflook, peterselie, witte wijn, Parmezaanse kaas, zout, peper en Escargot kruidenmix van De Kruidenbaron.

3

Verdeel het botermengsel over de gekookte escargots.

4

Plaats de escargots in een ovenschaal en bak ze gedurende 10-12 minuten in de oven, of totdat de boter bubbelt.

5

Serveer de escargots warm met stokbrood om in de knoflookboter te dopen.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0