Ingredienten
4 grote aardappels
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Frites/Patat kruiden Hollands met zout van De Kruidenbaron
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

2

Was de aardappels en snijd ze in frietvormige stukken.

3

Leg de frietjes op een bakplaat met bakpapier.

4

Voeg olijfolie, Frites/Patat kruiden Hollands met zout van De Kruidenbaron, zout en peper toe.

5

Meng alles goed door elkaar zodat de frietjes volledig bedekt zijn met de kruiden.

6

Bak de frietjes in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7

Draai de frietjes halverwege de baktijd om voor een gelijkmatige kleuring.

8

Haal de frietjes uit de oven en serveer ze warm.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0