Ingredienten
4 zalmfilets
2 eetlepels Chermoula kruidenmix
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 citroen, in partjes gesneden
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 15 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2

Meng de Chermoula kruidenmix, fijngehakte knoflook, olijfolie en wat zout en peper in een kom.

3

Leg de zalmfilets op een stuk aluminiumfolie en wrijf ze in met het Chermoula mengsel.

4

Laat de zalmfilets 5 minuten marineren.

5

Leg de zalmfilets op de grill en grill ze gedurende 4-5 minuten per kant, of totdat ze gaar zijn.

6

Serveer de gegrilde zalm met de partjes citroen.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0