Ingredienten
500 gram rundergehakt
1 ei
1/2 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1/4 kopje paneermeel
1 theelepel paprikakruiden zonder zout van De Kruidenbaron
1/2 theelepel zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 50 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng het rundergehakt, ei, ui, knoflook, paneermeel, paprikakruiden zonder zout en zwarte peper in een grote kom.

3

Rol het gehaktmengsel in gelijke ballen van ongeveer 3 centimeter.

4

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

5

Bak de gehaktballetjes in de koekenpan tot ze aan alle kanten goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten.

6

Leg de gebakken gehaktballetjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot ze gaar zijn.

7

Serveer de gehaktballetjes warm als hoofdgerecht, of als snack met een dipsausje.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0