Ingredienten
1 courgette, in plakjes gesneden
1 aubergine, in blokjes gesneden
2 paprika's, in reepjes gesneden
1 rode ui, in parten gesneden
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels Dipper Pesto Rosso van De Kruidenbaron
zout en peper naar smaak
optioneel: geraspte Parmezaanse kaas als topping
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

3

Verdeel de gesneden groenten gelijkmatig over de bakplaat.

4

Besprenkel de groenten met olijfolie en Dipper Pesto Rosso van De Kruidenbaron en meng alles goed door elkaar.

5

Breng op smaak met zout en peper.

6

Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze gaar en lichtbruin zijn.

7

Serveer de geroosterde groenten heet, eventueel met een topping van geraspte Parmezaanse kaas.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0