Ingredienten
4 speklapjes
2 eetlepels Speklap kruiden van De Kruidenbaron
1 eetlepel olijfolie
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snijd overtollig vet van de speklapjes af, maar laat een dun laagje zitten voor extra smaak en sappigheid.

3

Meng de Speklap kruidenmix met de olijfolie in een kom.

4

Wrijf de speklapjes aan beide kanten in met het kruidenmengsel. Zorg ervoor dat alle kanten goed bedekt zijn.

5

Leg de speklapjes op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze in de voorverwarmde oven.

6

Bak de speklapjes gedurende 30-35 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

7

Haal de speklapjes uit de oven en laat ze enkele minuten rusten voordat je ze serveert.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0