Ingredienten
800 gram rundvlees (stoofvlees), in blokjes gesneden
2 uien, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 rode paprika's, in blokjes gesneden
2 eetlepels Goulash kruiden van De Kruidenbaron
1 blikje tomatenpuree (140 gram)
1 blikje gepelde tomaten (400 gram)
500 ml runderbouillon
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
Optioneel: 1 eetlepel bloem
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 150 Minuten
  • Totale tijd: 180 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 3-4 minuten.

2

Voeg het rundvlees toe aan de pan en bak het bruin aan alle kanten, ongeveer 5-7 minuten.

3

Voeg de paprika's toe en bak deze gedurende 2 minuten mee.

4

Voeg de Goulash kruiden van De Kruidenbaron toe en bak deze gedurende 1 minuut mee.

5

Voeg de tomatenpuree toe en roer deze goed door het vlees.

6

Voeg de gepelde tomaten en runderbouillon toe en breng het geheel aan de kook.

7

Verlaag het vuur naar laag en laat de stoofpot sudderen gedurende 2-2,5 uur, of totdat het rundvlees mals en gaar is.

8

Optioneel: Als de stoofpot te dun is, kun je 1 eetlepel bloem toevoegen om het wat dikker te maken.

9

Breng de stoofpot op smaak met zout en peper.

10

Serveer de Goulash stoofpot met aardappelpuree, rijst of brood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0