Ingredienten
500 gram rundergehakt
1 eetlepel Kruidenbaron Hamburger Kruidenmix zonder zout
1 ei
1 ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
4 volkoren hamburgerbroodjes
4 plakjes kaas
4 blaadjes sla
4 plakjes tomaat
4 plakjes augurk
Ketchup en mosterd naar smaak
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill of grillpan op middelhoog vuur.

2

Doe het gehakt in een grote kom en voeg de Kruidenbaron Hamburger Kruidenmix zonder zout, ei, ui en knoflook toe. Meng goed door elkaar.

3

Verdeel het gehaktmengsel in vier gelijke porties en vorm er hamburgers van.

4

Leg de hamburgers op de grill of grillpan en bak ze ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn.

5

Terwijl de hamburgers aan het bakken zijn, snijd je de broodjes doormidden en leg je ze op de grill om licht geroosterd te worden. Leg ook de plakjes kaas op de hamburgers, zodat ze kunnen smelten.

6

Wanneer de hamburgers gaar zijn en de kaas is gesmolten, haal je ze van de grill of grillpan. Leg een blaadje sla, een plakje tomaat en een plakje augurk op elk broodje en leg vervolgens de hamburger erop.

7

Voeg ketchup en mosterd naar smaak toe en serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0