Ingredienten
500 g spaghetti
500 g rundergehakt
1 blikje tomatenblokjes (400 g)
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 tl Italiaanse kruidenmix van De Kruidenbaron
1 ei
2 el paneermeel
1 el olijfolie
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 35 Minuten
Bereidingswijze
1

Breng een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet de spaghetti af en zet het apart.

2

Meng het gehakt, ei, paneermeel, Italiaanse kruidenmix van De Kruidenbaron en een snufje zout en peper in een kom.

3

Vorm kleine gehaktballetjes van het gehaktmengsel.

4

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

5

Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze goudbruin aan alle kanten, ongeveer 5-7 minuten. Haal de gehaktballetjes uit de pan en zet ze opzij.

6

Voeg de ui en knoflook toe aan de koekenpan en bak deze glazig, ongeveer 2-3 minuten.

7

Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel ongeveer 5-7 minuten sudderen.

8

Voeg de gehaktballetjes toe aan de saus en laat het geheel nogmaals 5-7 minuten sudderen.

9

Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus met gehaktballetjes er overheen.

10

Serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0