• Kaneelstokjes kassie ca. 80 mm

Kaneelstokjes kassie ca. 80 mm

Kaneel geeft een heerlijk smaak aan warme rijst met boter, suiker en kaneel is in sommige gezinnen een door kinderen zeer gewaardeerd dessert. Het wordt ook toegepast bij pudding, appelmoes, kip, rijst en vleesgerechten.
Dosering:
Doseer naar eigen smaak
Artikelnummer:
16027B
Levertijd:
Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, de volgende werkdag geleverd
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

bakje 45 gram €1,85
pot 80 gram €2,85
zak 1 kilo €13,75


€1,85
Incl. btw

Kaneelstokjes kassie ca. 80 mm

Bekijk meer informatie over kaneelstokjes 

Toelaatbare dagelijkse inname
De Europese Voedselveiligheid Autoriteit (EFSA) heeft een toelaatbare dagelijkse inname (TDI) voor coumarine vastgesteld van 0,1 milligram per kilo lichaamsgewicht

Het grootste verschil tussen onze Kaneel Kassie (cinnamomum cassia) en de Ceylon kaneel is dat het gehalte coumarines bij Kassie ongeveer 2g tot 5g bevat per kilo en Ceylon kaneel maar ca. 0,015g coumarines bevat. Daardoor is de echte Ceylon kaneel zachter en milder van smaak dan Kassie. De pijpjes van de Kassie kaneel zijn vaak wat dikker en de pijpjes zijn wat holler. 


Een kilo bevat circa 140 stokjes, let op dit kan erg variëren in verband met de dikte van de stokjes.

Kaneel geeft een heerlijk smaak aan warme rijst met boter, suiker en kaneel is in sommige gezinnen een door kinderen zeer gewaardeerd dessert. Het wordt ook toegepast bij pudding, appelmoes, kip, rijst en vleesgerechten.

VOEDINGSWAARDE ANALYSE KANEELSTOKJES:

  • Totaal eiwitgehalte : 3,99 gram
  • Plantaardig eiwit : 3,99 gram
  • Totaal vetgehalte : 1,24 gram
  • Enkelvoudig onverzadigd vet : 0,25 gram
  • Meervoudig onverzadigd vet : 0,07 gram
  • Verzadigd vet : 0,35 gram
  • Totaal koolhydraatgehalte : 80,59 gram
  • Voedingsvezel : 53,10 gram
  • Energetische waarde : 456 kCal/ 1.915,2 kJ
Bevat: Geen allergenen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »