Ingrediënten: Keltisch zeezout met Bretons zeewier
Verrassende mengeling van Keltisch zeezout met zuiver zeewier uit Bretagne (Dulse, Zeesla, Nori). Rijk aan kleur, smaak en geur. Deze 100% natuurlijke smaakmaker is heerlijk in al uw visgerechten.
Dit Keltisch zeezout en zeewier rechtstreeks van de producenten (uit Bretagne). We garanderen daarom de kwaliteit en de herkomst van onze producten voor de volle 100%.
Zeewier bevat veel waardevolle vitaminen en mineralen, plantaardige eiwitten en vezels. Het is tevens een belangrijke bron van jodium. Hierdoor heeft het zeewier een sterk ontgiftende werking. Bio certificering zorgt voor strikte voorwaarden bij de oogst. Het zeewier wordt regelmatig getest op zware metalen en andere ongewenste verontreinigingen en zijn gedroogd bij lage temperatuur, waardoor de waardevolle samenstelling intact is gebleven.
Gebruik het over sla, sauzen, vis, ei, aardappels en groente.
Keltisch zeezout is zeer mineraalrijk. En dat proef je!
“Er moet wel iets raadselachtig heiligs zijn aan zout. Het zit in onze tranen en in de zee.”
Keltisch zeezout is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Ons Keltisch zeezout is mineraalrijk, ongeraffineerd en en licht vochtig. Dit zout heeft grote grijze kristallen. De licht grijze kleur is ontstaan door de opname van de mineralen uit de klei langs de zoutvelden. Dit zout heeft een lager natriumgehalte dan gewoon zout en een mooie gevarieerde minerale samenstelling, calcium, kalium, magnesium en sporenelementen.
Bevat: | Geen allergenen |