Ingredienten
1 el olijfolie
1 ui, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 stengels bleekselderij, fijngehakt
2 wortels, in blokjes gesneden
1 liter water
2 el Bouillonpoeder Kip van De Kruidenbaron
400 g kipfilet, in blokjes gesneden
100 g noedels
2 el peterselie, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur.

2

Voeg de ui, knoflook, bleekselderij en wortels toe en bak deze tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.

3

Voeg het water en de Bouillonpoeder Kip van De Kruidenbaron toe en roer goed door. Laat de soep aan de kook komen.

4

Voeg de kip toe en laat deze ongeveer 10 minuten koken, of tot de kip gaar is.

5

Voeg de noedels toe en kook ze volgens de instructies op de verpakking.

6

Voeg de peterselie toe en roer goed door.

7

Breng op smaak met zout en peper.

8

Serveer de kippensoep warm.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0