Smakelijke kippensoep met bouillonpoeder
- Totale tijd: 30 Minuten
Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur.
Voeg de ui, knoflook, bleekselderij en wortels toe en bak deze tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.
Voeg het water en de Bouillonpoeder Kip van De Kruidenbaron toe en roer goed door. Laat de soep aan de kook komen.
Voeg de kip toe en laat deze ongeveer 10 minuten koken, of tot de kip gaar is.
Voeg de noedels toe en kook ze volgens de instructies op de verpakking.
Voeg de peterselie toe en roer goed door.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de kippensoep warm.
Kippensoep met Bouillonpoeder Kip van De Kruidenbaron
Deze heerlijke kippensoep is perfect voor een koude dag. De Bouillonpoeder Kip van De Kruidenbaron geeft de soep een heerlijke smaak en aroma. De soep is eenvoudig te maken en bevat gezonde ingrediënten.
Bereidingstijd: 30 minuten
Porties: 4-6
Voedingswaarde
per portie (bij 6 porties):
- Calorieën: 198
- Vet: 6 g
- Koolhydraten: 12 g
- Eiwit: 23 g
Type keuken: Internationaal
Dieetinformatie: Glutenvrij
Gelegenheid: Geschikt als lunch of licht diner
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron