Ingredienten
500 gram kipfilet, in blokjes
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing
2 eetlepels BBQ kruidenmix met zout van De Kruidenbaron
1 rode paprika, in blokjes
1 gele paprika, in blokjes
1 rode ui, in partjes
8 houten satéprikkers, geweekt in water
  • Voorbereiding: 2 uur en 50 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 3 uur en 10 Minuten
Bereidingswijze
1

Maak de marinade door de olijfolie, honing en BBQ kruidenmix met zout te mengen in een kom.

2

Voeg de blokjes kipfilet toe aan de marinade en meng goed. Laat het geheel minimaal 2 uur, maar bij voorkeur een nacht marineren in de koelkast.

3

Rijg de gemarineerde kipblokjes, paprika en ui om en om aan de satéprikkers.

4

Verwarm de grillpan of barbecue voor op middelhoog vuur.

5

Grill de kipspiesjes ongeveer 10-12 minuten, draai ze halverwege om, totdat de kip gaar is en de groenten licht aangebrand zijn.

6

Serveer de kipspiesjes met een frisse salade en eventueel wat brood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0