Ingredienten
4 kipfilets, in blokjes van ongeveer 3 cm
1 rode paprika, in blokjes
1 gele paprika, in blokjes
1 rode ui, in partjes
2 el Braad en grillkruiden van De Kruidenbaron
3 el olijfolie
1 el honing
1 el citroensap
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 25 Minuten
  • Kook tijd: 15 Minuten
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur.

2

Rijg de kipblokjes, paprikablokjes en ui partjes om en om aan de spiesen.

3

Meng in een kom de Braad en grillkruiden, olijfolie, honing en citroensap tot een marinade.

4

Bestrijk de spiesjes met de marinade en breng ze op smaak met zout en peper.

5

Leg de spiesjes op de barbecue en grill ze in ongeveer 10-15 minuten gaar, waarbij je ze regelmatig omdraait en bestrijkt met de overgebleven marinade.

6

Serveer de kipspiesjes direct met bijvoorbeeld aardappelsalade en stokbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0