Kir Royal (Witte Champagne Cassis) thee
Toon alle:
Thee,Groene thee
Bekend van SBS6 & RTL4 en AD.nl
Vanaf €35 gratis verzending in NL-BE
Meer dan 450 soorten op voorraad
Betrouwbaar online winkelen
Beschrijving
Kir Royal (Witte Champagne Cassis)thee
Maak Champagne van Champagne Cassis:
- 12 gram Witte Champagne Casis (Kir Royal)
- 500 milliliter mineraal arm water van 80 graden
- 1 thee kan voor de bereiding van de thee
- 1 thee met ongeveer 1 liter ijsblokken
- Soda maker met koolzuur patronen
- T-Sac theezeef permanent filter groot
- Gebruik 1 theekan voor de losse bereiding van de thee, water in de theekan en hier de thee 3 minuten in laten trekken.
- Als de trektijd verstreken is laat u de thee door de theezeef over het ijs in de andere theekan lopen. Doordat u de thee over het ijs laat uitlopen koelt het heel erg snel terug waardoor de smaak van de thee niet bitter of wrang wordt.
- Als de thee helemaal is terug gekoeld schenkt u de thee in de soda maker en sluit u hier het koolzuur patroon op aan.
- Als het koolzuur patroon op is kunt u de thee uitschenken en heeft u een heerlijke iced tea of een geweldig alcohol vrij alternatief voor champagne met een zachte zoete en aangename smaak!
Gearomatiseerde thee groen
Groene gearomatiseerde thee komt tot zijn recht indien deze wordt opgegoten met water van 60-80° en maximaal 2 minuten te laten trekken. Dan zijn de aroma en basisthee namelijk in balans. Indien met de thee langer laat trekken wordt de smaak iets bitter door de verspreiding van de looistoffen van het groene theeblad.
ᅠ
Reviews
0/10
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegenSpecificaties
- ingrediënten: Groen Thee,Witte thee, Verbeneblad, Lemongrass, Aroma, Lemon Myrte, zwarte Bessen, rode Rozenbloesem, Zonnenbloembloesem, rode Bessen.MaakChampagne van Champagne Cassis:12 gram Witte Champagne Cassis
- Theesoort: Groene Thee
- Hoeveelheid: 2 gram per kop en 12 gram per liter
- Graden: 50 tot 80 graden
- Trektijd: 2 minuten
- Theesmaak: Citroengras
Kunnen we je helpen?
Bel ons+31180396467
Stuur ons een e-mail[email protected]