Ingredienten
500 gram rundergehakt
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel Gehakt kruiden Marokkaans van De Kruidenbaron
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel korianderpoeder
1 ei
2 eetlepels paneermeel
zout en peper naar smaak
olie om in te bakken
  • Voorbereiding: 25 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng in een grote kom het gehakt, de ui, knoflook, Gehakt kruiden Marokkaans, komijnpoeder, korianderpoeder, ei en paneermeel. Voeg zout en peper toe naar smaak en kneed alles goed door elkaar.

3

Rol het gehaktmengsel tot kleine balletjes ter grootte van een pingpong bal.

4

Verhit een beetje olie in een grote koekenpan en bak de gehaktballetjes in batches goudbruin en gaar, ongeveer 4-5 minuten per kant.

5

Leg de gehaktballetjes op een bakplaat en bak ze in de oven nog 10-15 minuten totdat ze helemaal gaar zijn.

6

Serveer de Marokkaanse gehaktballetjes warm met bijvoorbeeld een yoghurtdip en wat platbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0