Borrelnootjes kopen

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
Baked mix 100 gram
Baked mix 100 gram
€3,95
Borrelnoten Cocktail
Borrelnoten Cocktail
€4,35
Cocktail cracker mix
Cocktail cracker mix
€2,95
Geisha mix 170 gram
Geisha mix 170 gram
€2,50
Horeca mix
Horeca mix
€3,80
Pesto sticks 80 gram
Pesto sticks 80 gram
€2,40

Er gaat maar weinig boven de oude en vertrouwde borrelnootjes. Hoewel iedereen vaak een eigen favoriete soort noten heeft kunnen de meesten de borrelnootjes ook zeker waarderen. Maar, waar komen borrelnootjes eigenlijk vandaan en welke variaties zijn er tussen verschillende soorten borrelnootjes? Dat vertellen we je graag, dus lees gauw door!  

Waar borrelnootjes vandaan komen  

Borrelnootjes worden ook weleens cocktailnootjes, knabbelnootjes of partynootjes genoemd. Het zijn in feite pinda’s met daaromheen een krokant en kruidig jasje dat voornamelijk uit zetmeel bestaat. In Nederland werden ze voor het eerst in de jaren ’50 geproduceerd. In die tijd vormde het een nieuwe versie van Katjang Pedis. Dit zijn ook pinda’s met een kruidig laagje eromheen die nog altijd veel worden gegeten in Indonesië. Tegenwoordig zijn er veel verschillende varianten van het oude borrelnootje ontwikkelt.  

Verschillende opties in ons assortiment 

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook met betrekking tot borrelnootjes een uitgebreid assortiment. We lichten de verschillende soorten borrelnootjes die we aanbieden hieronder kort toe. 

Borrelnoten Cocktail: Denk je aan borrelnootjes, dan denk je aan deze klassieke borrelnoten cocktail mix. Met verschillende, kruidige smaakjes is deze leuk gekleurde mix extra verslavend!  

Borrelnoten Festival: Deze heerlijke variatie op de klassieke borrelnootjes is iets kruidiger en heeft een klein beetje pit, waardoor je je plotseling in Mexico waant.  

Cocktail cracker mix: Bij de borrel kunnen kleine crackers ook heerlijk zijn. Daarom zitten in deze mix kleine crackertjes en pretzels om lekker mee te kunnen variëren.  

Groente chips: Wil je lekker snacken bij de borrel, maar wil je niet al te ongezond eten? Dan zijn onze groentechips de perfecte keuze voor jou.  

Horeca mix: Altijd al eens benieuwd geweest naar de mix die in het bakje op de bar zit? Dit is ‘m! Met pinda’s, katjang pedis, barnoten en small red kaki’s past er niets beter bij een drankje.  

Knabbel babbel mix: Een terechte naam, want knabbelen en babbelen gaat perfect samen met deze nootjes. Een variatie op de horeca mix, maar dan met onder anderen cocktail barnoten en vliespinda’s.  

De service van De Kruidenbaron 

Zoals onze naam al doet vermoeden kun je bij De Kruidenbaron voor nog veel meer terecht dan alleen borrelnootjes. Zo hebben we bijvoorbeeld ook heerlijk gedroogd fruit, verse kruiden, amandelkoekjes, super foods en nog vele andere fantastische producten in ons assortiment. Je kunt deze op uw gemak bekijken in onze webshop waar je altijd betrouwbaar online kunt winkelen. Vanaf €35,- betaal je bovendien geen verzendkosten meer, dus wacht niet langer en bestel jouw favoriete nootjes vandaag nog. Met meer dan 420 soorten hebben wij die namelijk ongetwijfeld in ons assortiment!  

We staan altijd voor je klaar 

Heb je nog vragen, loop je ergens tegenaan in de webshop of zou je graag je ervaringen met ons willen delen? Je kunt ons telefonisch of per mail gemakkelijk bereiken. We helpen je dan graag verder!