Ingredienten
500 gram grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels Oriental Rub kruidenmix van De Kruidenbaron
Zout naar smaak
Verse koriander voor garnering
Citroenpartjes, voor het serveren
  • Voorbereiding: 50 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 70 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng de garnalen, olijfolie, Oriental Rub kruidenmix en zout in een grote kom. Zorg ervoor dat alle garnalen goed bedekt zijn met de kruidenmix.

2

Laat de garnalen 30 minuten marineren in de koelkast.

3

Terwijl de garnalen marineren, week je houten spiesjes in water om te voorkomen dat ze verbranden op de grill.

4

Rijg de garnalen aan de spiesjes.

5

Verhit je grill op middelhoog vuur. Leg de garnalenspiesjes op de grill en kook ze 2-3 minuten aan elke kant, of tot ze roze en gekruld zijn.

6

Haal de spiesjes van de grill en garneer ze met verse koriander. Serveer met citroenpartjes aan de zijkant.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0