Ingredienten
4 grote aardappels, geschild en in frietjes gesneden
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel Frites/Patat kruiden Hollands zonder zout van De Kruidenbaron
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Leg de frietjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Besprenkel de frietjes met olijfolie en de Frites/Patat kruiden Hollands zonder zout van De Kruidenbaron.

4

Hussel alles goed door elkaar, zodat de frietjes gelijkmatig bedekt zijn met de kruiden en de olie.

5

Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de frietjes gedurende 20-25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

6

Serveer de frietjes direct uit de oven, eventueel met een zelfgemaakte saus zoals tzatziki of ketchup.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0