Ingredienten
1 kilogram lamsvlees, in stukjes gesneden
2 eetlepels Knoflook kruidenmix heet van De Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
1/4 kopje citroensap
4 teentjes knoflook, fijngehakt
1/2 kopje kippenbouillon
1/4 kopje gehakte verse peterselie
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 45 Minuten
  • Totale tijd: 75 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng in een kleine kom de Knoflook kruidenmix heet van De Kruidenbaron, olijfolie, citroensap, knoflook en wat zout en peper.

3

Smeer het lamsvlees in met het mengsel en laat het minstens 30 minuten marineren.

4

Leg het lamsvlees op een bakplaat en bak het ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven of totdat het gaar is.

5

Haal het lamsvlees uit de oven en laat het rusten.

6

Verwarm ondertussen de kippenbouillon in een kleine pan.

7

Schep het rustende lamsvlees over op een serveerschaal en besprenkel het met de verwarmde kippenbouillon.

8

Bestrooi met gehakte peterselie en serveer.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0