Ingredienten
500 gram rundergehakt
1 ei
1/2 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels paneermeel
1 eetlepel Gehakt kruiden met zout van De Kruidenbaron
1/2 theelepel chilipoeder
1/2 theelepel paprikapoeder
1/4 theelepel cayennepeper
Zout en peper naar smaak
Olie om te bakken
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng in een kom het gehakt, ei, ui, knoflook, paneermeel, Gehakt kruiden met zout van De Kruidenbaron, chilipoeder, paprikapoeder, cayennepeper, zout en peper. Kneed het mengsel goed door elkaar.

3

Vorm het gehaktmengsel in kleine balletjes ter grootte van een pingpongbal.

4

Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes in porties goudbruin aan alle kanten. Leg de gebakken gehaktballetjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

5

Bak de gehaktballetjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot ze gaar zijn.

6

Serveer de gehaktballetjes warm en geniet van de heerlijke smaken van De Kruidenbaron.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0