Ingredienten
1 aubergine, in plakjes
2 courgettes, in plakjes
1 rode paprika, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
1 rode ui, in dunne partjes
3 teentjes knoflook, fijngehakt
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Provençaalse kruiden zonder zout 5 kruiden van De Kruidenbaron
Zout en peper naar smaak
Verse basilicumblaadjes ter garnering
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Leg de gesneden groenten op een grote bakplaat. Voeg de fijngehakte knoflook toe. Besprenkel de groenten met olijfolie en meng goed zodat alle groenten gelijkmatig bedekt zijn met olie.

3

Bestrooi de groenten met de Provençaalse kruiden zonder zout 5 kruiden van De Kruidenbaron. Voeg naar smaak zout en peper toe.

4

Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en rooster de groenten gedurende 30-35 minuten, of totdat ze zacht zijn en licht gebruind.

5

Haal de geroosterde groenten uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0