Ingredienten
400 gram pasta naar keuze
2 eetlepels olijfolie
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel Dille gesneden van De Kruidenbaron
250 ml kippenbouillon
250 ml slagroom
Zout en peper naar smaak
Parmezaanse kaas, geraspt
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze gedurende 2-3 minuten, of tot de ui zacht en doorzichtig is.

3

Voeg de Dille gesneden van De Kruidenbaron toe en bak deze kort mee met de ui en knoflook.

4

Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel vervolgens 5 minuten zachtjes pruttelen.

5

Voeg de slagroom toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Laat het vervolgens nog eens 5 minuten zachtjes pruttelen, of totdat de saus iets is ingedikt.

6

Breng de saus op smaak met zout en peper.

7

Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan met saus. Roer het geheel goed door, zodat de saus gelijkmatig verdeeld is.

8

Verdeel de pasta over vier borden en bestrooi elk bord met Parmezaanse kaas.

9

Serveer de pasta direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0