Ingredienten
200 gram bloem
100 gram roomboter, op kamertemperatuur
100 gram lichtbruine basterdsuiker
1 ei
2 eetlepels Rommelkruid van De Kruidenbaron
1 theelepel bakpoeder
Snufje zout
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

In een grote kom meng je de roomboter en lichtbruine basterdsuiker tot een romig mengsel.

3

Voeg het ei toe en meng goed.

4

Zeef de bloem, Rommelkruid, bakpoeder en zout boven de kom en meng tot een samenhangend deeg.

5

Neem kleine stukjes van het deeg en rol ze tot balletjes ter grootte van een walnoot. Leg de balletjes op de bakplaat en druk ze lichtjes plat met de achterkant van een lepel.

6

Bak de koekjes in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot ze licht goudbruin zijn.

7

Haal de koekjes uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rooster.

8

Bewaar de Rommelkruidkoekjes in een luchtdichte container om ze vers en knapperig te houden.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0