Ingredienten
1 kg runderstoofvlees, in blokjes gesneden
2 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2 wortels, in plakjes gesneden
2 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden
2 el tomatenpuree
1 el Bloem
1 tl paprikapoeder
1 tl gedroogde tijm
1 tl gedroogde rozemarijn
1 tl gedroogde oregano
30 gram Bouillonpoeder Vlees van De Kruidenbaron op 750ml water
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 2 uur en 30 Minuten
  • Totale tijd: 3 uur en 0 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe en bak ze ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn.

2

Voeg het runderstoofvlees toe en bak het rondom bruin. Bestrooi het vlees met bloem, paprikapoeder, tijm, rozemarijn, oregano, zout en peper en meng alles goed door elkaar.

3

Roer de tomatenpuree erdoor en bak het geheel nog 2-3 minuten.

4

Voeg de runderbouillon en Bouillonpoeder Vlees van De Kruidenbaron toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en zet dan het vuur laag. Laat de stoofpot 2 tot 2,5 uur zachtjes pruttelen, tot het vlees zacht en mals is.

5

Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

6

Serveer de runderstoofpot met aardappelpuree of versgebakken brood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »