Ingredienten
750 gram runderstoofvlees, in blokjes
2 eetlepels bloem
2 eetlepels olijfolie
2 uien, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 wortels, in plakjes
2 stengels bleekselderij, in stukjes
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 eetlepels Juspoeder vlees
750 ml water
2 laurierblaadjes
Zout en peper naar smaak
Verse peterselie, fijngehakt, ter garnering
  • Totale tijd: 180 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote stoofpan op middelhoog vuur. Bestrooi het runderstoofvlees met bloem en bak het vlees in de pan tot het aan alle kanten bruin is.

2

Voeg de ui en knoflook toe en bak deze mee tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.

3

Voeg de wortels en bleekselderij toe en bak deze nog eens 5 minuten mee.

4

Voeg de tomatenpuree, Juspoeder vlees, water, laurierblaadjes, zout en peper toe en roer alles goed door.

5

Breng het geheel aan de kook, draai het vuur lager en laat het gerecht op een zacht vuur sudderen gedurende ongeveer 2-3 uur tot het vlees mals is en de groenten gaar zijn.

6

Verwijder de laurierblaadjes en serveer de stoofpot in diepe borden of kommen. Garneer met verse peterselie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0