Ingredienten
500 gram kipfilet, in reepjes gesneden
2 eetlepels Shoarmakruiden Amsterdams van De Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 gele paprika, in reepjes gesneden
1 groene paprika, in reepjes gesneden
1 ui, in dunne ringen gesneden
4 pitabroodjes
Griekse yoghurt, voor het serveren
Verse peterselie, fijngehakt (optioneel), voor garnering
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng de shoarmakruiden met olijfolie in een kom om een pasta te vormen.

2

Voeg de kipreepjes toe aan de kom en meng goed zodat de kruiden gelijkmatig worden verdeeld.

3

Verhit een grote koekenpan of wok op middelhoog vuur en voeg de gemarineerde kip toe. Bak de kip ongeveer 8-10 minuten, of tot ze gaar en goudbruin zijn.

4

Voeg de paprika's en ui toe aan de pan en roerbak ze nog 5 minuten mee, of tot ze knapperig zijn maar nog steeds een beetje stevig.

5

Verwarm de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

6

Vul de opgewarmde pitabroodjes met de shoarmakip en groenten.

7

Serveer de shoarmakip pitabroodjes met een lepel Griekse yoghurt erop en bestrooi met verse peterselie voor extra smaak en kleur.

8

Geniet meteen van deze heerlijke shoarmakip met knapperige groenten!

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0