Ingredienten
300 gram spaghetti
500 gram rundergehakt
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 wortel, fijngehakt
1 stengel bleekselderij, fijngehakt
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
2 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel Spaghetti en Macaroni kruidenmix van De Kruidenbaron
1 theelepel suiker
1/2 kopje water
Zout en peper naar smaak
Parmezaanse kaas, geraspt (optioneel), ter garnering
Verse basilicumblaadjes (optioneel), ter garnering
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

2

Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg het rundergehakt toe. Bak het gehakt tot het bruin en rul is.

3

Voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe aan de pan. Bak tot de groenten zacht zijn en het gehakt gaar is.

4

Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, Spaghetti en Macaroni kruidenmix, suiker, water, zout en peper toe. Roer goed door en breng aan de kook.

5

Zet het vuur lager en laat de saus sudderen gedurende 15-20 minuten, zodat de smaken goed kunnen mengen. Roer af en toe.

6

Proef de saus en breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.

7

Verdeel de gekookte spaghetti over de borden en schep de Bolognesesaus eroverheen. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicumblaadjes.

8

Serveer direct en geniet van deze heerlijke Spaghetti Bolognese met een twist!

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0