Ingredienten
1 kg kippendijen
2 eetlepels Cemen Bahararti kruidenmix van De Kruidenbaron
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
1 citroen, gehalveerd
Verse peterselie voor garnering
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 25 Minuten
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Maak de kippendijen schoon en verwijder het overtollige vet. Leg de kippendijen in een grote kom.

2

Meng de Cemen Bahararti kruidenmix, knoflook, olijfolie en zout in een kom. Giet dit mengsel over de kippendijen en meng alles goed door elkaar. Zorg ervoor dat alle kippendijen bedekt zijn met het mengsel. Dek de kom af met plastic folie en laat het mins

3

Steek de barbecue aan en verwarm deze voor op een middelhoog vuur. Leg de kippendijen op het rooster en grill ze voor ongeveer 10-12 minuten per kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn.

4

Knijp de citroen over de kip en garneer met verse peterselie. Serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0