Ingredienten
500 gram lamsgehakt
1 ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels broodkruimels
1 ei
2 theelepels Kofte kruidenmix 
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel paprikapoeder
Zout en peper naar smaak
Vers gehakte peterselie, voor garnering
Olijfolie, om te bakken
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng het lamsgehakt, ui, knoflook, broodkruimels, ei, Kofte kruidenmix, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een grote kom. Kneed goed door tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

2

Neem kleine hoeveelheden van het gehaktmengsel en vorm er ovale gehaktballetjes van. Leg de gehaktballetjes op een bord.

3

Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes in batches tot ze goudbruin en gaar zijn. Dit duurt meestal ongeveer 8-10 minuten.

4

Serveer de Turkse Kofte op een bedje van sla of platbrood. Garneer met vers gehakte peterselie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0