Ingredienten
400 gram zilvervliesrijst
2 eetlepels plantaardige olie
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes
1 gele paprika, in blokjes
200 gram champignons, in plakjes
2 eetlepels Nasi Groente van De Kruidenbaron
2 eetlepels sojasaus
1 lente-ui, in ringen
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 30 Minuten
  • Totale tijd: 50 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking en laat deze afkoelen.

2

Verhit de plantaardige olie in een grote wok of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze tot ze goudbruin zijn.

3

Voeg de paprika's en champignons toe aan de pan en roerbak deze voor ongeveer 5 minuten, of tot de groenten zacht beginnen te worden.

4

Roer de Nasi Groente van De Kruidenbaron en sojasaus door de groenten.

5

Voeg de afgekoelde rijst toe aan de wok en meng goed. Zorg ervoor dat de rijst en groenten goed gemengd zijn.

6

Breng de Nasi Goreng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel extra sojasaus toe als je dat wilt.

7

Garneer de Nasi Goreng met lente-ui vlak voor het serveren.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0