Ingredienten
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 wortels, in kleine blokjes gesneden
2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
1 courgette, in kleine blokjes gesneden
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 liter water
2 eetlepels Bouillonpoeder groente van De Kruidenbaron
1 laurierblad
1 theelepel gedroogde tijm
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel paprikapoeder
Zout en peper naar smaak
2 eetlepels olijfolie
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze ongeveer 2 minuten tot ze zacht zijn.

2

Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee, totdat de groenten beginnen te verzachten.

3

Voeg de courgette toe en bak deze nog eens 2-3 minuten mee.

4

Voeg de tomatenblokjes, het water, de Bouillonpoeder groente, het laurierblad, de tijm, oregano en paprikapoeder toe en roer alles goed door.

5

Breng de soep aan de kook en laat het daarna op laag vuur sudderen gedurende 15-20 minuten, tot alle groenten gaar zijn.

6

Verwijder het laurierblad en breng de soep op smaak met zout en peper.

7

Serveer de soep warm met eventueel wat stokbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »