Ingredienten
2 eetlepels De Kruidenbaron Pesto Mix Groen
50 gram pijnboompitten
1 teentje knoflook
60 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
100ml olijfolie extra vierge
Zout naar smaak
  • Totale tijd: 10 Minuten
Bereidingswijze
1

Doe de Pesto Mix Groen van De Kruidenbaron in een kom en voeg 4 eetlepels warm water toe. Laat het 10 minuten wellen.

2

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op laag vuur tot ze goudbruin zijn. Laat ze even afkoelen.

3

Doe de gewelde Pesto Mix Groen, geroosterde pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas, en een snufje zout in een keukenmachine of blender.

4

Pureer het geheel terwijl je langzaam de olijfolie toevoegt tot je een gladde pasta krijgt.

5

Proef de pesto en voeg indien nodig extra zout toe.

6

Bewaar de pesto in een afgesloten potje in de koelkast. Voor een langer houdbaarheid, zorg ervoor dat de pesto altijd bedekt is met een laagje olijfolie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0