Ingredienten
300 gram Paella rijst
3 eetlepels De Kruidenbaron Paella kruidenmix
6 kopjes visbouillon
200 gram gemengde zeevruchten (mosselen, garnalen, inktvis)
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 groene paprika, in reepjes gesneden
1 grote ui, fijngesnipperd
4 teentjes knoflook, fijngehakt
150 gram doperwten
Olijfolie
Zout en peper naar smaak
Verse peterselie en citroenpartjes om te garneren
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 40 Minuten
  • Totale tijd: 60 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit olijfolie in een grote paellapan of wok op middelhoog vuur. Voeg de gemengde zeevruchten toe en bak deze kort. Haal de zeevruchten uit de pan en zet apart.

2

In dezelfde pan, voeg de ui en knoflook toe, en sauteer tot ze zacht zijn. Voeg dan de paprika toe en sauteer tot ze zacht zijn.

3

Voeg de rijst toe aan de pan, strooi de Paella kruidenmix erover en roer goed door zodat alle rijstkorrels bedekt zijn met de kruiden.

4

Voeg de zeevruchten en doperwten toe aan de pan. Meng goed.

5

Giet de visbouillon over het rijstmengsel. Roer goed, breng aan de kook, zet het vuur laag, dek de pan af en laat 20-25 minuten sudderen, of tot de rijst gaar is en de bouillon is geabsorbeerd.

6

Haal van het vuur, laat een paar minuten rusten en garneer dan met verse peterselie en citroenpartjes.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0