Zoetzure inmaak van komkommer en wortel
- Totale tijd: 20 Minuten
Snijd de komkommer en wortels in dunne plakjes en snipper de rode ui en knoflook.
Meng de suiker, zout, witte azijn, water en Inmaakkruiden van De Kruidenbaron in een pan en breng het aan de kook.
Voeg de komkommer, wortels, rode ui en knoflook toe aan de pan en laat het geheel 2 minuten koken.
Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.
Bewaar de inmaak in een luchtdichte pot in de koelkast. Laat de inmaak minstens een uur staan om de smaken goed in te laten trekken.
Naam van het recept:
Zoetzure inmaak van komkommer en wortel
Een heerlijk bijgerecht of snack voor op een zomerse dag. De zoetzure smaak van deze inmaak is perfect om te combineren met gegrild vlees of als topping op een broodje pulled pork.
Porties: 4
Voedingswaarde: Per portie (ongeveer 100 gram)
- 30 calorieën
- 1 gram vet
- 1 gram eiwit
- 5 gram koolhydraten.
Type keuken: Internationaal
Dieetinformatie: Veganistisch, glutenvrij
Gelegenheid: Barbecue, picknick, feestje
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron